Strach

Strach

Anotace: No je to můj první pokus o báseň tak doufám, že to není tak tragický

Strach?

Strach - co to slovo vlastně znamená?
Tak kdo na to odpověď zná!

Tolik lidí mi už řeklo,
že strach bylo to, co mě vždy trápilo.
Strach? Ale z čeho.
Co to slovo znamená?

Měla jsem prý strach naplno žít.
Naplno se rozhlédnout a sama sobě říct,
že život je příliš krátký
Tak proč se skrývat a jen snít.

Měla jsem strach z lásky.
To osud mi dělal největší vrásky.
Je to opravdu ten,
ten co byl pro mne stvořen?

Říkávali, že pokud si jednou přiznám
že pochybnosti o životě mám
nebude to konec ale začátek.
Až najdu odpověď na tu otázku, najdu i nový počátek!

Strach? Co je strach?
Autor Armen, 22.08.2007
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: no.signal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strach je malá myška co ze sebe dělá velkého lva.

Píšeš pěkně!

23.08.2007 16:00:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí