Škola

Škola

Anotace: Už jen pár dní zbývá......

Ticho,/nezvyklé/
okna zavřené,
židle,
lavice,
chodby,
prázdné,
celá velká budova školy,
opuštěná je nyní,
tak jako pokaždé,
v horkém a dobrodružném létě,
jen paměť vzpomínek je,
zůstává ve zdech,
kde průšvihy a pochvaly byli,/kouření na WC/
radost a smutek,/vysvědčení/
co zažili jsme za rok…..

Občas nyní uklízečka projde třídy,
kde poklidí prach……
Autor Vlk v rouše, 23.08.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Nádhera"

23.08.2007 00:37:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí