Noční město II

Noční město II

Anotace: Pokračování....

Slunce pomalu vychází,
ze zlého snu se probouzím,/výkřikem/
rychlím vydechnutím,
jako štířím bodnutím,
cítím bolest břicha,/trvající snad století/
točím se malátně,
kdyby na mé tělo,
zaútočila horečka….

Musím se znova vydat,
do ulice kde jsem tu dívky zahlídl,
co v pověsti se praví,
musím přečíst…….víc se toho dozvědět…..o ní…

Jen teď zkusím na chvíli usnout……….
Autor Vlk v rouše, 23.08.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No hochu jako vždy klišé

23.08.2007 00:37:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí