Do podvědomí

Do podvědomí

Anotace: ***

Z vědomí do podvědomí vede most,
po něm kráčí Nezávislost,
Duchapřítomnost
a Léčení. Jdou krokem kočičím,
hrad, který je vítá, nikdo, nic nezničí...

Cestou nasbírali mnoho sil,
člověk by to množství nezvážil,
a přináší všechny svoje dary
pod paprsky lásky
až za hradní brány.
Autor Cecilka, 13.05.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí