Můj malej

Můj malej

Anotace: ...

Ty můj malej
spící
snící
chlapečku..
Ty můj malej
řvoucí
bojující
chlapečku..
povídej mi
do rána
co bys chtěl
žít
ty můj malej
zlomenej
ztracenej..
chlapečku
povídej mi
o tom
cos chtěl žít
povídej mi
o tom
cos chtěl
snít
za nocí
dlouhých
na studený
zemi
tak povídej
můj malej
pamatuješ
jak sme
si hráli
jako že
jsme
dospělí
a taky
děsně
šťastný
ve velkým
domě
a taky
ten sen
o tý velký
místnosti
kde bysme
celý den
tančili
vzpomínáš
už ne?
asi máš
nový sny
malinkatej
byteček
a teplá
postel
radši
zapomeň
na to o
čem jsou
dětský sny
můj malej
chlapečku
.
.
.
Autor Melfëa, 23.08.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně něžná a posmutnělá básnička.

23.08.2007 09:48:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí