Opilec

Opilec

Anotace: :):):)

Tak si dám svůj poslední drink,
pak přijde rána, břink
a náhle v přiblížení zemi pádem,
vidíš své tělo padat na zem.

Hledal jsi pravdu na dně sklenice,
hledal jsi dlouho až tvé líce,
začli červenat a černat játra,
místo cesty prošlapuješ bláta.

Zvedáš nohy, které těžknou,
ztrácíš hlavu hvězdnou,
tvůj anděl se utopil v alkoholu,
opíráš se o hranu výčepního stolu.

Tolik si toho měl na srdci,
tolik si toho chtěl dokázat,
teď žiješ s opicí
a nikdo tě nemá rád.

Z kolotoče nevystoupíš,
musíš nutně upadnout,
pamatuj ať neprohloupíš,
život není jenom hrou.
Autor Ďábel sám, 23.08.2007
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, život není hrou.

21.03.2024 06:21:53 | mkinka

..chichi..

23.08.2007 10:42:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí