ádie

ádie

Anotace: je mi to moc líto....

Stojím tady v prokletí
vlastní matky
nenávist a odpor
kdo smyje tu špínu
a oklepe smetí
je mi na blití
můj otec je robot
co nezná cit,
když chladnokrevně nechá mě jít...
Měla jsem je ráda
v zatemnění duše
suše padá slza,
která solí
nejsem ta,
kterou by chtěli
dokonalá,ani vyjímečná
ale zbytečná,
na obtíž...
táhnu svůj vlastní kříž
ukřižovaná rodiči
rozbíjím mříž
za kterou nechávám ponížení
Jsem dospělá,
tak sbohem,táto,mámo
jste-li vůbec,
beru si svůj malý ranec
a ádié,
než mě vaše láska zabije!
Autor laura3, 23.08.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ani nevíš , jak Ti rozumím ! Život bez porozumění těch "nejbližších" je ale moc těžký . Pořád máš tam uvnitř pocit prázdnoty. Báseň je moc pěkná .

23.08.2007 12:37:00 | Loudilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí