Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Tuto básničku složila pro mě moje kamarádka Pavlínka,chci jí moc poděkovat a říct,že jsem ráda,že ji mám.Páji díky.Ája.

Píšu dopis človíčku,
co má všechno v malíčku,
a napsal Páje básničku.
Ta básnička pravdivá je,
radost Páje způsobuje,
škoda,že ta panička,
co je pro ni básnička,
neumí moc rýmovat,
a radost Áje darovat.
Tak ji jenom říci chci,
že ji moc obdivuji,
za to jak je hodná moc,
a spěchá Páje na pomoc.
Jessinka a Lucinka,
povedená rodinka,
neví co v ní mají,
radost jí dělají.
Lucinka teď zlobí moc,
přijdu Áje na pomoc,
aby mohla právě dnes,
uklidit ji rodnou ves.
A už končí Pája,
protože ta zpráva,
kterou teďka píše jako čert,
blbost je a to není žert.
Takže se teď těším moc,
až bude dnešní noc,
a já zase k počítači zasednu,
a s Ájou rozhovor zabřednu.
Možná bude i volat manžel můj,
to chci vědět stůj co stůj,
protože už nechci dál,
čekat na náš první bál.
Autor Aluna, 23.08.2007
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí