Na správném místě..

Na správném místě..

Anotace: (trochu neotesaná)

.

Proč jsi nikdy nebyl
na správném místě
v správný čas,
na stejné vlně,
aspoň v opilosti..

Mohli jsme se milovat..
potmě..
a mé rdící tváře
by neviděl
ani zvěd od Měsíce

Proč jsi nikdy nebyl
tam kde já
mohli jsme se procházet
v myšlenkách
po polích bláhovosti

Mohli jsme se milovat
dlouze
celou noc
/pak bych asi brečela
a ty bys řekl ňákou lež/

Minuly se naše kroky
a všechno bylo napůl
mezi dnem a nocí
láskou..
a lhostejností

Teď jsem já
jen popel,
co na hlavu
si nasypeš

vždyť jednou zhasnou
všechny svíce..

a až se znovu narodím
ty právě budeš uvadat..
a stín ti spadne do čela..

snad na věčnosti?
Snad jindy zas..

Proč jsi nikdy nebyl
na správnám místě
v správný čas?

.
Autor Euka, 23.08.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co to tady plkááááš!
já tam byl...
tak si dej pozor..
abych ti nenadrobil .o))

pjeknýýýýýýýýý čéče slimíkuuu

02.09.2007 14:07:00 | Bean

Taky se mi to moc líbí;)

23.08.2007 14:49:00 | už ne pernikova princezna

moc hezký:) příklad toho, jak mi holky umíme vyčítat naprosto všechno a eště to zní elegantně:)

23.08.2007 14:34:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí