Odin

Odin

Anotace: no tak o mém oblíbeném bohu a hrdiných bojovnících

/Svou víru v Odina
bojovník hrdina
vždy směle obhájí
a hlavy padají.

Pojď Odinův synu
trestej zrádců vinu
mocná síla meče
tvůj protivník v kleče
o svůj život prosí
tvář se krví zrosí
když mu srazíš hlavu
jest to ve tvém právu?

//Svou víru v Odina
bojovník hrdina
vždy směle obhájí
a hlavy padají.

Neskončí váhavý
na pláních Valhaly
bojovníci tvoji
ztratí život v boji
za tvou věčnou slávu
dají svoji hlavu
za valkýry zpěvu
bez bázně či hněvu.

...pro Tebe Odine
Autor Melfëa, 23.08.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyborne...myslim ze to mluvi za vse...

27.09.2007 17:00:00 | UNDEAD

To je opravdu dobré velmi se mi líbí tvoje básně !!!jednoznačně100%

22.09.2007 16:23:00 | Cassandra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí