Černá jáma

Černá jáma

Anotace: Když se dostaví pocity zbytečnosti

ČERNÁ JÁMA

Ve váze květina vadne,
Tvá duše jen chřadne
Ohlížíš se za sebe,
cestou jdeš dál,
bez zastávky
a jediného slova,
od nikoho víc už nečekáš

Jdeš jako tělo bez duše,
jdeš sám
a nic netuše,
jdeš daleko

Před Tebou hluboká jáma,
stojíš tam,
díváš se do ní,
čekáš,
kdo Tě tam hodí

Nepláčeš,
nemáš strach,
díváš se dolů,
pak do oblak,
najednou skočíš,
zůstaneš tam,
nikým nepoznán
Autor Véjinka, 23.08.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí