Po smrti

Po smrti

Anotace: =(

PO SMRTI

Ježíše na kříž ukřižovali,
navždy stal se symbolem,
možná,
že odešel do nebe
nebo se stal štíhlým topolem?

O smrti názory se rozchází,
já ocitám se v nesnázích,
kdo řekne mi,
co bude pak,
až život můj zakryje černý mrak?

Tělo se v hlíně rozpadne,
zbudou jen kosti,
psi neřeknou si,
že by se měli postít

S duší,
ale nevím si rady
Opravdu nebude tady?

Nezbude jediná stopa
důkazy ztratí se
a pro nás navždy zmizí svět
Autor Véjinka, 23.08.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí