Podzimní obdoby

Podzimní obdoby

Anotace: deprese?

Srpen pomalu končící,
podzim rychle začínající,
kdo má podzim rád,
ten by nám mohl říct pár rad!
Třeba, jak ho přežít,
nebo- něco krásného zažít?
Lásku nebo potlesk potěší?
Slávu nebo šťastný pocit na duši?
Každý vybrat, může si.
Jiný radši chce druhým pomoci.

Podzim, smutnící období,
mrtvoly pomalu vstávají ze záhrobí.

Nebo čas pro obnovu?
Čas na to, začít vztah znovu?
Člověk by měl teď prožít nějakou změnu,
aby měl jeho život určitou cenu.

Kdo chce pořád něco řešit
Nechť, ten se na deštivý podzim může těšit.
Autor come-past, 23.08.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám ráda podzim...:-(

23.08.2007 22:15:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí