Být deštěm

Být deštěm

Anotace: rychlonohá

Déšť bubnuje na má skla

protahuje mé sny

malými tanečními střevíčky

ve svitu mramorových sloupů.
Chladný byl ten stín

a živočišné pudy hnal do záhuby

náhubků z kosmatých větví.

být deštěm
znamená být každou malou kapkou
co pomalu skane
do špíny ulic
padlých měst
najít si tu nejšpinavější louži
a tam se rozplynout
v množinu modliteb.
Autor Franti, 23.08.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

množina, hezké :)
btw máš tám překlik, tak ho uprav :o) ať se to líp čte :)

23.08.2007 21:35:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí