Noční Óda

Noční Óda

Anotace: Napsano pro jednu soutez, pouze jako postup do dalsiho kola. Povedlo se.

Nebýt té tmy všude kolem,
na obloze s bílým kolem,
které vrhá lidem stíny,
stíny temné jako noc,
kdo z nich žádá o pomoc???
Výkřik skřetů ustal v ticho,
já však s klidem vyjdu vstříc,
ty podivné existence zdají se mi blíž a blíž.
Tasíc meč a krokem klidným,
osud svůj si vytvořit,
samoten však beze strachu,
mezi stromy vidím stín.
Skřeti jsou uz skoro tady,
cesta stále vede dál,
kudy tudy do hospody,
pivo jedno si tam dát.
Seknout skřeta problém není,
však tady je jich skupina,
kdyby tady byl můj přítel,
pomoc by se hodila.
Chudák ten kdos bez pomoci,
musíc hledat přítele,
skřeti lidem berou život,
jak pak hledat přátele.
Dnes to konec bude míti,
o to já se postarám,
aby tihle hloupí skřeti,
nikdy víc se nevrátili.
Autor Breg, 23.08.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí