Don't renouce our angel! / Nevzdávej se anděli náš!

Don't renouce our angel! / Nevzdávej se anděli náš!

Anotace: 37) Andělovi se polámala křídla.. Bojím se aby neodlétl od nás...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* * * * * * * * * * * * *
Don't renouce our angel!
* * * * * * * * * * * * *

Don't renouce our angel
Account on the strangers
To give them the feeling
That they're just winning...

I fear you will go one's way.
I fear there'll be a new day,
You will be just forever away.
I fear, so that I want to say:

Don't renouce our angel!

Please, don't leave us behind
To find the clouds to hide.
Please, don't lose your faith
But retrieve your lost might.

* * * * * * * * * * * * *
Nevzdávej se anděli nás!
* * * * * * * * * * * * *

Nevzdávej se anděli náš
Kvůli všem těm cizincům
Abys jim dala ten pocit
Žě právě oni teď vítězí

Bojím se, že půjdeš svou cestou
Bojím se, že až tu bude nový den
Ty už budeš právě navždy pryč
Bojím se, takže chci jen říct

Nevzdávej se anděli náš!

Prosím, nezanechávej nás za sebou
Abys hledal mračna, kam se skrýt.
Prosím, neztrácej svou pevnou víru,
Ale zízkej zpět svou ztracenou sílu.
Autor Nikytu, 24.08.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zlost a rozkousanej ret.
Nahmatal krabičku cigaret.
Poprvé a navždy už se vzdal.
Dneska naposledy rovně stál...

26.08.2007 12:13:00 | jehlaspichlas

Nemáš zač, všichni tě tu máme rádi:-) Please, Don't leave us...

24.08.2007 13:34:00 | Nikytu

Krasne... dekuji..

24.08.2007 13:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí