Bolest

Bolest

Anotace: njn ...

Přejeď mě rašplí,
stáhni mě z kůže
zabij mě a mé sny,
stejně to nepomůže.

smyj ze mě krev, bolest a žal,
smyj ze mě touhu, ať nesním dál.

Dej mi sílu zemřít a jít dál,
dej mi nový život, dej mi to, cos mi vzal.
Autor Nykyta, 24.08.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí