Závaží

Závaží

Pryč je má odvaha
shodit svoje závaží.
Kostka cukru
je mně milejší.
Dívám se ochable
z okna ven,
nemůžu se hýbat,
nechci jíti ven.
Tělo mne svázalo
v uzlík přetěžklý,
dusím se v myšlenkách,
v nocích bezesných.
Nic se mně nedaří,
pryč je šarm a smích,
nesmím se poddávat,
musím bojovníkem být.
Nastavit zrdcadlu
svou pravou tvář,
svůj meč k boji vytasit,
se životem se začít prát.
Zbavit se závaží,
to je můj cíl,
lehce do mraků stoupat,
ptákem štěstěny být.
Autor devcatko z jetele, 24.08.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no nevim, jestli se zbavis snadno toho zavazi......sotva totiz odejde jedno, prijde druhe a povesi se ti na krk:-D
to jest 14. 9. 2007, muj euforicky den
xxEva, co rada papa chleba

28.08.2007 23:44:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí