Jsem jenom písní

Jsem jenom písní

Anotace: ***

Jsem jenom písní
tou krásnou písní Šalamouna
houslovým klíčem Tvých nártů
jsem tónem tkaným
z hedvábného rouna
jsem tanečníkem na rtu.
Jistě, že jsem!
Slyš mou hudbu paní,
já utopen v očích Tvých
jsem vlastně vinobraním.
Jsem jen krátký refrén
malý "er" na Tvé blůzce
ponocným spícím
při obchůzce.
Do tónů jeho rohu
spím v a-moll
tak líbám Tě…Ve snu
MOHU?
Autor Saummur, 25.08.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí