Odpolední

Odpolední

Anotace: ...prostě odpolední.

Odpoledne a prach v obličeji,
tak končí den
a se sluncem
se všechny jeho hlavy smějí.
Sejdeme se ještě na rohu ?
Z úzka tak malí,
prsty se křiví se světlem
a dávnověké touhy se v něm chvějí.
Mít si tak
na zítřek zálohu...
Autor Honza Vašek, 25.08.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná odpolední...;)

26.08.2007 15:31:00 | Zasesevracímkpřezdívcezorik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí