Prachy

Prachy

Anotace: přečtěte a poznáte!

Když se venku sešeří,
a děti už jdou do peřin,
já myslim jenom na to,
jak mám tě rád mé zlato!!

Vždy koupit moh sem si,
co jsem chtěl,
avšak na lásku sem zapoměl.

Teď bych život skončit chtěl,
kámoš na mě zanevřel.
Prý"Takových jak já už potkal dost co chcou prachy."
Tak už dost!

Za peníze které mám,
kámoše nevyhledám!

Ač mám peněz stále dost,
schází mi kámoš a radost!

Tak pamatuj si člověče,
mamon tě v pekle upeče!
Autor Atilla, 25.08.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sem tam se našlo něco k zalíbení;-) A koukej si to přečíst znovu a opravit hrubky! Těch si nejde nevšimnout:-P

26.08.2007 19:47:00 | Haňa,dívka do nepohody

I když propadnu peklu, mamon je pro mě tabu...

25.08.2007 20:39:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí