Víno

Víno

Anotace: Je hodně stará...aspoň tři čtyři roky.

Na ušmudlaném ubruse
láhev si stojí
Nedopité sklenice
s čertovskými rohy
Smrt stojí za rohem
jen tiše čeká
Vínka už ubývá
nikdo se nevzteká
Na ušmudlaném ubruse
mezi špínou, strachem
s cigaretou v puse
staneme se prachem
Autor Ahimsa, 13.05.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí