zamyšlení

zamyšlení

Anotace: ---

Těžké kapky deště naráží na střechu,
já mlčky z okna se dívám,
hořký smutek cítit je z mého dechu,
už nevím co dál tiše se vzdávám.

stále si prohlížím padající kapky,
na zemi v louže se pojí,
touha dala mi na oči černé klapky
ale i hluboké rány časem se zzhojí.

Někdy člověk mnoho chyb udělá,
ani si neuvědomujeme že některé se nedají zpravit,
nechci být v životě hyena zbabělá,
ale já už nemám sílu se nějak snažit...
Autor flusii, 25.08.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:) ... nádhera, moc se mi to líbí (i když se v těch verších vidím

28.08.2007 09:29:00 | JennyJay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí