Přísliby

Přísliby

Anotace: O nenávisti ,O smutku , O prohře

Stíráme slzy z tváří těch ,
Jež naše těla slepí v jedno
A nechtějí se hádat
O to kdo bude výš kráčet
O to
Kdo přehulší ticho

Nechtěj po mě pravdu
Můžu ti jen lhát
O nenávisti
O smutku
O prohře
A přesto ty nikdy neuvěříš
Že miluji tak
Jako i nenávidím ...
Autor Cassandra, 25.08.2007
Přečteno 316x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí