Nekoneční vrazi

Nekoneční vrazi

Anotace: Snad pochopíte

Neřekneme si sbohem
My- nekoneční vrazi
V nedopitých sklenkách
Vídáme často spíše konec
Než-li začátek....

Neřekneme si sbohem
My- nekoneční vrazi
Jež skloňují své věty
Podle křehkých slov
A dětských pláčů....

Neřekneme si sbohem
My- nekoneční vrazi
Unavení
Už uprostřed děje
Na hře století
A s botama v ruce
Odcházíme
Bez světel
A bez potlesku .....

Neřekneme si sbohem
My- nekoneční vrazi
Dokud naše těla budou vyčkávat
U náhrobních kamenů z mramoru
A u zdí provoněných šeříkem
A matou ...
Autor Cassandra, 26.08.2007
Přečteno 276x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi moc líbí, divím se, že zrovna u téhle nejsou ádný komentáře, je super

22.09.2007 18:00:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí