Smrtka

Smrtka

Anotace: Nad smrt, tak nad tu není. Každého jednou dostane...

Lidé mizí, zem se třese,
temnota dnes daň svou nese.

Nevěřili v osud svůj,
prokleli tak zázrak můj.

Pomoci jim dnes už není,
pustili mě do stavení.

Nevěda, že já jsem moc,
která zkrátí zlou nemoc.

Netuší, co ještě umím,
nevědí, že kletbu zlomím.

Já jsem anděl temnoty,
zkouška lidské dobroty.

Já jsem smrt, ta přečistá,
jen v životě nejistá.

Přijdu, tohle nezměníš,
ty v prach, jak oni, se změníš.

Nezavírej dveře dnes,
vždyť víš, že já přijdu přec.

Nezamykej mysl svou,
a nenazývej mě stále zlou.
Autor Mania Dardeville, 26.08.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí