Zkouška

Zkouška

Anotace: Spoustu básniček jsem napsala, když mě zklamal můj bývalý přítel

ZKOUŠKA
(Michalovi)

Chtěla jsem kousek tvé lásky,
aby Tvá ruka hladila mé vlásky
Do noci šeptal jsi sladká slovíčka,
já cítila,
jak rostou mi peříčka

V tom nejlepším, zasáhl mne tvůj šíp
a já si řekla,
že Ti záleží víc asi na druhých

Tak jako Ikaros,
co vydal se ke slunci,
padala já jsem do hloubky,
mé srdce praskalo na kousky

Jednou se zvednu,
střípky se spojí
a já Ti ukážu,
jak obstála jsem v tom boji
Autor Véjinka, 26.08.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí