instatní život

instatní život

Anotace: ....

Instantní život v sterilním světě
náhražky citů v každičké větě
sterilní slova bez významu
proč sám sebe klamu

Srdce jak prázdná konzerva
smutek co bývá beze dna
prošlá záruční doba
na všechna zbytečná slova

Tiše se jen tak přehlížíme
tušíme a nebo víme
spolu a přece sami
skončeme s těmi hrami

Zanechme toho předstírání
svět je i tak plný lhaní
lhát ale sám sobě
jako už ležet v hrobě

Instantní slova náhražky citů
sám v plném bytu
život co nemám význam
znám se a nebo neznám
Autor kroužek, 26.08.2007
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Myrja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, tak jak je, už nic neupravuj, nedolaďuj

16.11.2007 09:03:00 | Veríssek

asi by to šlo doladit. Ale myšlenku sdílím.

27.08.2007 09:54:00 | stupid genius

...s instatníma věcma se to nemá přehánět (zvlášť, když jsi je člověk vědom té "nevýživnosti")...
S prošlým datumem, myslím si, je stejně tvoje srdce zárukou kvality...

26.08.2007 21:12:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí