Věčná tma

Věčná tma

Anotace: Jaký asi je život ve tmě?

Zkus zavřít oči,
buď chvíli mnou,
v zajetí noci.......
obklopen tmou...

Pochop jak je mi,
když cítím parfém...
vůni jiné ženy,
na muži svém....

Popiš mi štěstí,
co nikdy nespatřím....
popiš mi lásku.......
řekni ,co je stín?

Utíkáš pryč.
Jsem další metou,
necháš tu klíč.........
a ženu slepou...
Autor pody, 27.08.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenom my cvoci chodíme každou chvíli se zavřenýma očima...

27.08.2007 20:14:00 | lidus

úžasný, ohromila jsi mě!

27.08.2007 19:54:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí