Rozbřesky novověku

Rozbřesky novověku

Anotace: ...

Řekni mi
Jak daleké jsou cesty
Před nimiž
Se ani moře
Nerozevře

Řekni mi
Jak často
Usínáme
S kapkou jedu na rtech
A se stínem v duši?

Řekni mi
Proč slovům
chceme dávat víc
Než v sobě unesou
A útěchu
Cizího
Bereme spíše jako trest
Než záchranu?
Autor Cassandra, 28.08.2007
Přečteno 257x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná myšlenka!

29.08.2007 03:35:00 | G30R63

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí