Když dívala se na nebe

Když dívala se na nebe

Anotace: ...

Byla jedna holka
Pořád se jen smála
Byla to jen chvilka
Jako jedna z mála

Když dívala se na nebe
Když na louce stála
Nemyslela na tebe
V srdci ji radost hřála

Teď ale je pozdě již
Nějaký čas uplynul
Teď dívá se trochu níž
V srdci má vražen kůl

Její bolest nikdo nevidí
Stěží zadržuje slzy
Tlouct svoje srdce necítí
Přijde to, již brzy

Život byla velká hra
Pro ni, to už stačí
Srdce jejich, jak ledová kra
Smutné časy značí

Ví, že přijde čas
Kdy se všechno změní
Pravda na povrch vyjde zas
A život se zmrví

Není k tomu daleko
Ona ví, přijde to brzy
Musela lhát, malinko
Všechno ji to mrzí
Autor Iraem, 28.08.2007
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsané, cosi se mi připomnělo, pro mne to má dosti velkou myšlenku a hloubku.

04.02.2008 17:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí