Zmatená

Zmatená

Anotace: zmatenost neni dobrý pocit...

v očích se třpytily záblesky naděje,
cestu blesky si našli prostředkem aleje.
alej značila srdce jedný holky,
stromy naopak bolestí vymetený dvorky.
víla, jak nazval ji seděla tiše,
obrovske křeče v žaludku, v břiše.
tíhla ji bolest psychiky, těla,
všechny tyhle bolesti potlačit chtěla.
bála se uvěřit že naděje se vrací,
vždyť před časem ji objevila - tichou a spící.
sedla si do deště, pod oblohu z nebes,
z jejiho srdce zbyla jen špinavá pelest.
přisel však zachránce anděla nabízí,
vrak k nové plavbě potichu pobízí.
otevřít oči víla uz nezvládla,
pořád ty pocity, jak kytka povadla.
potichu sedí tam, tiše se třese,
nevidí anděla co k ní někdo nese.
tak sedi tam zmatená v bouři a dešti,
pocity schované v děravém plášti...
Autor Alex91, 28.08.2007
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Neznámá v neznámé době
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

já ten pocit tak nějak znám..možná..

semo tamo mi to míst ypřišlo násilné..třeb aten mrak-vrak...rýmovaná poesie chce cit, ne veršíky typu láska-páska...chce to vyrůstat, učit se...chce to praxi:-)...já vim, mě se to kecá, když sama jsem na poesii antitalent:-D

30.08.2007 21:03:00 | Lisa Kloboučková

Hezké jen tak dál :o)

30.08.2007 16:01:00 | Neznámá v neznámé době

Pěkná...vítej na literu :)

28.08.2007 15:17:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí