MR. PReSiDeNT

MR. PReSiDeNT

Anotace: kdo pozná pro kterýho prezidenta to je??? ???

Dobrý den pane prezidente
Jak jste se vyspal???
S vědomím jak padají bomby
Klidně jste spal???
Když tisíce dětí umírá
Vy se však cítíte nevinen
Dokážete se jejich matkám
Podívat do očí
A říct:
„dělám to pro Vaše dobro
Za lepší Zemi“

Tohle jim životy nevrátí
Tohle jim dětství nevrátí
Tohle jim úsměv nevrátí
Tohle jim domov nevrátí

Chcete co jste v dětství neměl
Chcete co Vám v dětství brali
Chcete snad to co jste si v dětství přál
Proč ale tisíce musí umírat
Proč ztrácí své životy nevinný
Kdo jim dá odpověď
Kdo dá odpověď vojákům
Plnícím nechtěné rozkazy
Kdo dá odpověď světu
Když ne Vy

Tohle jim životy nevrátí
Tohle jim dětství nevrátí
Tohle jim úsměv nevrátí
Tohle jim domov nevrátí

Kdo tohle konečně zastaví
Kdo zataví Vás
Kdo zastaví umírání neviných
Autor VoiD, 28.08.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako báseň nestojí za moc, ale sympatie jsou.
...ale on za to nemůže. to mu totiž řekl bůh, že to má udělat.
pro odpůrce g. w. bushe doporučuju film Fahrenheit 9/11
vlastně doporučuju pro všechny, protože po tomhle filmu odejde člověk ze židle buď jako odpůrce, nebo jako totální blb.

28.08.2007 17:22:00 | Jan Simon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí