Po kolejích..... smrt

Po kolejích..... smrt

Anotace: ..snad pochopíte můj pocit..

Po kolejích kráčím
počítám spojnice.
Nademnou se ptáci vznáší
vedle teče klenice.

Po kolejích kráčím dál
je ticho..
jen občas skřivan zazpíval,
ať už nechodím dál...

Já stěží vnímám jeho slova,
znám sotva jeho řeč.
Po kolejích kráčím znova
v hlavě jenom jedna věc.

A se smutkem ve tváři
usedám na koleje.
Když v tom mě ozáří
světla vlaku-pozdě je..

Hukot, rychlost jeho síla,
utéci jsem nestačila...

A potom na kolejích krev,
slyšet jen tlumený řev.
O kus dál mé bezmocné tělo,
které ještě chvíli se chvělo.

A ten skřivan letěl pro pomoc
vak už bylo pozdě moc.
Zem prosáklá krví - na ní já,
mé mrtvé tělo ležet zůstává.

A o měsíc později, o měsíc déle,
stojí pár lidí nad mým hrobem
...proč se někdo zde i směje?
Když já cítím teď chladnou zem..

A na náhrobní desce
vytesaný nápis zní:
"Někdo nese to lehce,
někdo cítí s ní."
Autor Jean89, 29.08.2007
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máme toho asi dost společnýho...:)
Je to nádherně napsaný....:))

22.09.2007 21:27:00 | Duhová

To je, teda pro mě určitě=)

03.09.2007 18:56:00 | Jean89

je to dobrá forma autoterapie psát takový věci, co....??? :)

03.09.2007 18:08:00 | Hradečák

Je třeba se zamyslet...

29.08.2007 12:11:00 | Bíša

Jo....znám ty dny kdy na to člověk doopravdy myslí...

29.08.2007 10:25:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí