SEN

SEN

Anotace: bylo to moooc hezké snění, třeba se mi někdy splní... :)

Tak rychle se to seběhlo...
Cítila jsem se jak největší nemehlo.
Bylo to moc fajn,
až pozdě večer účet mi dal...
Potom jsme odjeli daleko od lidí,
přemýšlím, zda jsme pořád tak nevinní.
Svůdný úsměv, letmý pohled,
chtěla jsem mít dlouho nadhled.
První lahev dobrého vínečka,
pak další a další sklenička.
Svůdný úsměv, sexy těla
nebránila jsem se , strašně jsem tě chtěla!
Ach ne, půl šestá ráno, budík mi zvoní,
otevřu oči a zjistím, že všechno bylo jen snění...
Autor juddy, 29.08.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí