Co je láska?

Co je láska?

Anotace: Titulek mluví za vše:)

Láska je otázka, na kterou není odpověď.
Láska je vycházka, co nemá žádný cíl.
Láska je lodička, co pluje si na vodě.
Láska je vítr, co loď utopil.
Láska je květina, co roste si v trávě.
Láska je slunce, jej ji zahřívá.
Láska je jediná co cítím právě.
Láska jsou slzy, kterých mi přibývá.
Autor Mrs.Grázl, 29.08.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé, líbí se mi moc..:o) vítej na literu

29.08.2007 11:52:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí