Holka se sukovicí

Holka se sukovicí

Anotace: Anotace: ! (stručný popis, max. 250 znaků, zbývá 250)

Holka se sukovicí

Hebká jako hedvábí,
jako sametová košile.
Zavalil mne pocit studu,
za jak dlouho hotov budu ?

S jejími plnými ňadry,
se vznáším nad vzdymadly.
Rozkošné a dlouhé nohy,
mohla by jimi svádět bohy.
Bez okolků, bez výmluv,
odhozen byl všechen stud.

Oblečení překáželo,
jediné co zaráželo,
byla její levá ruka,
která byla za zády,
sukovicí po palici,
prý mám hloupé nápady.

Bolest hlavy probudí mé horké tělo,
nelze ani popsat přeci, co se ve snu dělo.
Autor JR, 29.08.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych to as zařadila
do kterékoliv sekce
vžyť sukovicí zasadila
mu můra ránu lehce

04.09.2007 14:30:00 | Lisa Kloboučková

..nezařazené?..;oDDD

29.08.2007 20:10:00 | Žqáry

K čemu pak anotaci
když sukovice stačí
takový děsuerotický sen
by mi asi prozářil den...

29.08.2007 18:29:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí