Nevím

Nevím

Anotace: všem, co ví o co jde...(vím že si to nepřečtou, protože ani neví, že sem píšu...a to si říkají přátelé)

Nevím jak se zachovat,
Nevím, kam mám jít.
Za svou masku se schovat?
Všechno s klidem vzít?

Nevím, proč mi říkáš zas
"Holka dej si pozor."
Možná, že si zlámu vaz.
Je to jen tvůj názor.

Nevím cos mu řekla ty,
že tak hnusný byl.
Neznám všechny souvislosti.
Možná to byl omyl.

Nevím, proč to tak celý je
a proč to nechceš řešit.
Už mi schází naděje.
popsala sem celý sešit.

Nemám slzy co by tekly
pro ty vztahy zničené.
Možná, že by ste se lekly
ale nejspíš asi ne.
Autor Maddean, 29.08.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí