Básníkovi...tomu jednomu

Básníkovi...tomu jednomu

Anotace: žádná slova

Čtu tvé básně
v chladném ránu
a lhostejná
nezůstanu,

budu je číst
ještě navečer
přenesou mě
do vzdálených sfér

- k poznání
a bez ptaní
...
zní to jako rouhání,

ale život by se
strašně prázdným zdál,
kdyby sis s ním
občas nepohrál...

protože...
nelze už vrátit,
co jsme se rozhodli
jednou ztratit...
Autor Verena, 29.08.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..občas opravdu nejde vrátit...ale zapomenout na krásu je hloupost...tu si hýčkej...

29.08.2007 20:25:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí