rakev

rakev

Anotace: někdy

ležíš a nikdo tě neruší
ležíš a nikdo netuší
jaké to je
ležíš a nic neřešíš
ležíš a víš
co je to život
že každičký jeho bod
má svůj význam
na zemi je záznam
o tom jaký jseš
o tom že už nežiješ
na tobě hlíny hromada
těžký kámen
tobě už je ámen
ležíš totiž v rakvi
Autor Mirusek, 29.08.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí