CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anotace: Pohádka snů se nám konečně spnila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozhodčí do píšťalky fouká,
jeden tým k zemi padá,
po druhém se smutně kouká,
do ligy mistrů postupuje-Slavia Praha!!!

Všech pět pokusů já prožil s vámi,
a vždycky se slzami v očích šel spát,
šestý pokus byl však zdárný,
a já mám slávii strašně rád!!!

Slávná věta přepiště dějiny je tu zas!
Martin Vaniak je ďábel,vlček bůh,
teď při oslavách pomalu ztrácím hlas,
zato soupeř nějak ztuh...

A na Spartu už UEFA čeká,
přál jsem jim to,dobře jim tak,
Tomáš Řepka se opět vzteká,
asi ho brzo trefí šlak...
Autor Hejňa, 29.08.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí