Čas (ten, který odezněl)

Čas (ten, který odezněl)

Anotace: patří k vzpomínkám na ex-přítele

Čas, co se přesýpá sem a tam…
Nikdy ne zpátky, ale pořád dál…
Co ho už muselo protéct za ty 2 roky…
A Ty jsi šel s ním a zestárl taky.
V náručí jiné dívky začal jsi žít.
Nechtěl jsi zůstat navždy sám. Čas velel jít.
A Ty jsi šel. Dnes Tvoje dítě v jejím lůně sílí.
Byla to jen otázka času, než láska tě dostihne v cíli.
Ta opravdová, stálá, v níž může dál se sypat čas.
Vracím se k Tobě ve vzpomínkách po letech zas.
Svíčka mi plápolá a vrací iluzi toho dávného písku,
když při jejím světle jsi četl mi knížku.
Obyčejné pohádky pro malé děti.
Nostalgie a minulost. Vše tak rychle letí!
Pili jsme víno a taky si pouštěli dávnou promítačku.
To plátno vzpomínek,které si teď zpětně přehrávám.
Bylo nám krásně, měli jsme své důvody,
proč to vzdát,
a tak jen blahodárně těm krásným vzpomínkám zamávám.
Autor melebele, 30.08.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí