Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: .....

Vzpomínám, jak líbal jsem Tvé rty,
vzpomínám, jak voněly Tvé vlasy,
vzpomínám na naše něžné hry,
vzpomínám tak rád na ty časy.
Vzpomínám na zář Tvých očí,
vzpomínám na Tvůj hebký hlas,
vzpomínám i na Tvůj tichý pláč,
vzpomínám, jak měl jsem Tě rád.

Vzpomínám, jak říkal jsem Ti lásko,
vzpomínám na naše dlouhé hovory,
vzpomínám, jak vzdychala jsi láskou,
vzpomínám na sladké polibky.
Vzpomínám, jak byla jsi jen moje,
vzpomínám na společné snídaně,
vzpomínám, žes milovala lodě,
vzpomínám na dny na chatě.

Vzpomínám, jak byla jsi šťastná,
vzpomínám na Tvůj smích,
vzpomínám, jak byla jsi krásná,
vzpomínám, ach, to není hřích.
Vzpomínám, jak scházela jsi k vodě,
vzpomínám si právě na ten den,
vzpomínám, jak mávala jsi na mě,
vzpomínám, to nebyl krutý sen.

Vzpomínám, jak volala jsi na mě,
vzpomínám, žes plavala daleko,
vzpomínám, že říkal jsem, vrať se k mě,
vzpomínám, bylo to hluboko.
Vzpomínám na Tvou ruku nad hladinou,
vzpomínám na ledovou vodu,
vzpomínám na lásku pochovanou,
vzpomínám…
Autor Morgana, 15.05.2005
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí