Modlitba za vězně

Modlitba za vězně

Anotace: ani nevím, jak mě to napadlo...

Ještě před rokem jsi seděl mezi námi,
na zahradě, mezi svými kamarády.
Ten večer viděla jsem tě naposledy,
pak propadl jsi kouzlu smrti.
Ta dívka byla stejně stará jako já,
nebyla zlá, možná nevěrná,
jak odpustit ti krutou vraždu mám?

Modlím se za vězně, za jeho duši,
modlím se za tebe, provinilý muži,
modlím se za to, abys viděl slunce,
modlím se za tebe a za tvé srdce.
Modlím se vroucně k velkému Bohu,
modlím se za tebe, abys došel klidu.
Amen.
Autor Morgana, 15.05.2005
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí