O nich

O nich

Anotace: Chtěla bych vám to vysvětlit, ale nemůžu, protože tomu sama nerozumím.

Zavidím ti, nepopírám.
Miluju ho, nezapírám.
Když něco chci, nevidírám.
Chci být svá, tak nepředstírám.

Kamarádi? Bývalo,
ale nic není nastálo.
Mrzí mě to. Ty to víš,
tak proč to nějak neřešíš?

Říkals mi "je mi to jedno"
ale přítele ztratíš jenom jednou.
štve mě, jak je ti to fuk,
ale i tak seš bezva kluk.

Bolí mě, když vidím,
jak se všichni smějou,
že jsem s ním
a ne s tebou.

Je to snad jen závist,
co časem zmizí.
Ne. Je to nenávist
a ta je mi cizí.
Autor Maddean, 30.08.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí