Please, forgive me... / Prosím, odpusť mi...

Please, forgive me... / Prosím, odpusť mi...

Anotace: 45) Ne smrt, ale cesty, které k ní vedou, jsou strašné (a bolestivé)... A jaké jsou pocity člověka, který umírá? /česky i anglicky.../

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* * * * * * * * * * * *
* Please, forgive me… *
* * * * * * * * * * * *

I feel my darling it comes closer,
Feel it so much in my skeletons.
All of colours are losing own tones,
Music and sounds are fading away...

Please,
Forgive me leaving you behind,
But my time’s reaching the end.
There’s no escape, no other way,
So I must only “Good bye” say...

Thank you,
That I had the luck to meet you,
Now I won’t to go away, my dear.
I’ll always remember your smile,
But now I see in your eye’s a tear...

So much,
So much lovely was the time,
Which I’ve spent just with you.
Many seasons we’ve experienced,
But now my fate’s going to end it...

I will,
I will love you, it’s just forever,
I will not forget about you ever.
You was always my right darling,
My feelings are still so sparkling...

Please, forgive me…

Please, forgive…

Please…



* * * * * * * * * * *
* Prosím, odpusť mi *
* * * * * * * * * * *

Cítím miláčku, že se to blíží
Tak moc to cítím v kostech
Všechny barvy ztrácí své tóny
Hudba a zvuky zvolna mizí

Prosím,
Odpusť mi, že tě zanechávám za sebou
Ale můj čas se již chýlí ke konci
Není zde úniky, žádné jiné cesty
A tak musím pouze „Sbohem“ říct

Děkuji ti,
Že jsem měl to štěstí potkat tě
Nechci odejít, má drahá
Vždy si budu pamatovat tvůj úsměv
Jenže teď vidím v tvém oku slzu

Tak moc,
Tak moc krásný byl ten čas
Jež jsem strávil právě s tebou
Mnoho let jsme spolu zažili
Jenže nyní se to můj osud chystá ukončit

Já budu,
Budu tě vždy milovat, je to navždy
Nikdy na tebe nezapomenu
Vždy‘s byla můj miláček
Mé city jsou stále tak jiskřivé

Prosím, odpusť mi…

Prosím, odpusť…

Prosím…

Autor Nikytu, 30.08.2007
Přečteno 528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí