Proč?

Proč?

Anotace: zklamání..

Proč mě nehladíš, nesvádíš, zraňuješ?
poč se mnou nemluvíš, mlčky mě ignoruješ?
Jsi jiný a já se cítím sama,
jako kůl v plotě, jako piková dáma.
Proč zůstáváš chladný a do očí mi lžeš?
Myslíš že je snadný, že už mě nemiluješ?
A já tu hloupá jen stojím a čekám s prosbou o lásku,
k modlidbě klekám.
Poslední rok byl si můj svět,
a proto nechápu, proč si jak led!
Autor Mrs.Grázl, 30.08.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí