Návštěva

Návštěva

Anotace: pošlete ji pryč...

Do domova se vkrádá
nenechá Tě v klidu žít.
Místo svoje má určené
však touží s námi být.

Z minulosti vyštvána
bloudí přítomností.
Jen prostě hledá flek
kde složí unavené kosti.

Proč ji každý odhání
proč ji nemá nikdo rád?
Bohatství svoje všem
dobrovolně chce ukázat.

Že u nás tady zůstane
o tom může jenom snít.
Přihlašte se prosím,
kdo s ní má chuť hnít.

Zájemcům jednu vstupenku
do světa svého vydá.
Každému co zaslouží
do rance navíc přidá.

Chcete opravdu vědět
kdo je ten nezvaný host?
Ale jdětě vždyť ji znáte,
přece naše růžová budoucnost...
Autor Modrý Adept, 15.05.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí