Náhoda

Náhoda

Anotace: spíš jen taková přiblblá hříčka než nějaká básnička

Hle paprsky
Jeden dva tři
Tři odlesky na vodě
Které se rozpadají, rozpadají a rozpadají
V mihotavé světlo lákající ryby
Matoucí pableskování návnad
A už bere
Sice trochu zvláštní ale snad ji vezmou
Ano, ano vypadá chutně
Tady máte a kupte si něco na sebe
To je ale zvláštní rybka
Hraje všemi barvami
A přímo se nabízí na rošt
Mám hlad!
A bolí mě nohy!
Tááátííí!
Tak dobře….
Tady máš rybu
Jéééé ta je dobrá
*ŽUCH*
Luci?! NÉÉ!

Proč nezůstalo zataženo?
Autor FialovýKrálíček, 30.08.2007
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: fransoay
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí