...schizofrenie...

...schizofrenie...

Anotace: je to síla

Oči na vlásku visící...
*
je půlnoc, končí den,
jaký to byl vlastně sen?
.
dobře vlezlý?
špatně sedlý?
.
Ani nevím, kroužím jen...
*
V makrosvětě bez hranic,
utápím svobodného ducha,
bičem moderní civilizace,
jak mnoho dostupná muka,
*
světélkující tečky na zdi z papíru,
shoří jak cár památky z empíru,
baroko, renesance, plyš,
utíkej nebo Tě kousne myš...
:-) (-:
Autor vapiti, 30.08.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední verš je nej! :-))

31.08.2007 11:19:00 | Chancer

... ta paní schi ... mě potkává dost často ... :-)

31.08.2007 09:00:00 | Marcella

Přes stavební a umělecké slohy perlíš...

31.08.2007 00:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí